supermarkt, winkels en de bakker

Dichtbij Bubi Blou Apartments op 2 km vindt u bakkerij de Zon. Een goede bakker die iedere dag lekker vers brood voor u bakt.

Op 4,5 km vindt u supermarkt Vreugdenhil waar u voor al uw boodschappen terecht kunt. Ook hebben ze hier veel Nederlandse producten zoals hagelslag pindakaas en eigenlijk alles wat u in de Nederlandse supermarkt ook kunt vinden.

Er is zijn zelfs twee  Albert Heijns ( van den Tweel ) op het eiland. In de wijk Zeelandia een hele grote en een kleinere bij Jan-Thiel, op zo’n 5 km van onze appartementen. Waar u natuurlijk de Nederlandse merken in de schappen vind. En op enkele honderden meters vind u een paar kleine Chinese supermarktjes en de C2000 ( action ).

Zo heeft u alles in de buurt van onze appartementen en hoeft u niets in uw koffer mee te nemen. Zelfs niet voor de eerste avond en kunt u als u wilt met alleen handbagage de overtocht maken.

Want tegen een normale vergoeding regelen wij de eerste levens behoeften voor u en hoeft u pas de volgende dag naar supermarkt om uw boodschappen te doen!

Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van onze ontbijt service en andere extra’s die Bubi Blou Apartments u biedt. Klikt u hier voor het overzicht.

Willemstad

Ook is een dagje shoppen in het bruisende Willemstad een echte aanrader, u staat vanaf onze appartementen met een kwartiertje midden in Willemstad bij de beroemde pondjesbrug en overheids gebouwen. Er is hier altijd wat te beleven en met de vele gezellige winkeltjes en terrasjes hoeft u zich hier geen moment te vervelen.

Ook is er voldoende gelegenheid om uw auto gratis te parkeren, vraagt u hierna voor u gaat shoppen, wij weten precies waar u moet zijn en geven u daarin graag advies.

Met de unieke centrale ligging van ons complex bent u dus overal dichtbij en wordt het een onvergetelijke vakantie!