Uitgaansleven Jan-Thiel en Zanzibar

Op de stranden van Curaçao zijn veel beachclubs te vinden. Daarom worden hier dus vaak strandfeesten georganiseerd. Één van de meest bekende beachclubs is Zanzibar aan de Jan Thiel Baai. Hier kunt u heerlijk genieten van entertainment onder het genot van een hapje en drankje. Rondom Jan Thiel Baai en Caracasbaai kan men een mountainbike toer maken. Willemstad ligt op slechts tien minuten rijden van Jan Thiel. U kunt hier heerlijk uitgaan en is daarom zeker een bezoek waard.

Wandelen langs een zoutwatermeer, uitgaan met je vrienden, ontspannen op het hagelwitte Jan Thiel strand of een kijkje nemen in de onderwaterwereld van de Caribische Zee. Tijdens een bezoekje in de Jan Thiel Baai zul je je dus niet snel vervelen. Jan Thiel Baai ligt in het zuiden van Curaçao en kent een zacht palmenstrand op slechts 5 km van Bubi Blou waar je van de zon en de beachclubs kunt genieten.

Ook Zanzibar, waar ook de unox  nieuwjaars-duik plaats vind, waar men op nieuwjaarsdag met 3000 mensen tegelijk het lekkere warme water in springt en met zijn vele strandfeesten en optredens van bekende artiesten is dit een plek waar je dus moet zijn geweest.

eten en drinken

Zanzibar Beach & Restaurant is elke dag van de week van 08:00 tot minstens 23:00 uur geopend. U kunt hier ontbijten, lunchen en dineren. Geniet de hele dag door van een lekker kopje koffie of cappuccino, een koele smoothie, een verfrissend biertje, een frisdrankje, cocktail of een lekkere mix drink.
Huur een comfortabele strandstoel of een lounge bed en geniet van een luie dag op het strand. Als u even uit de hete zon wil, biedt ons strand u schaduw onder een van de vele palmbomen. Waar u dus even heerlijk uit kunt waaien. Toiletten en douches zijn aanwezig.

Het menu van Zanzibar Beach & Restaurant is internationaal georiënteerd. Met heerlijke gerechten voor zowel het ontbijt, als de lunch en het diner. Al onze maaltijden, snacks en drankjes kunnen worden geserveerd op het strand of in ons restaurant.
Naast onze reguliere menukaart staat Zanzibar bekend om haar heerlijke pizza’s. De pizza’s worden traditioneel bereid in de steenoven en zijn te bestellen vanaf 17:00 uur. Uw take away pizza’s besteld u aan de bar.