glutenvrij eten op Curaçao bij Bubi Blou Apartments

Ook altijd opzoek naar een vertrouwde plek waar je glutenvrij kunt eten? Stop dan met zoeken en boek één van de appartementen of studio’s van Bubi blou Apartments. Gelegen in de mooie villa wijk Cas Grandi in het zuid-oosten van Curaçao. Vlak bij alle toeristische en mooie plekken zoals, Jan-Thiel, Mambo-beach, Zanzibar, Sea-aquarium, Supermarkten en Bakker.

Wij bieden u alles op het gebied van glutenvrij. Onze dochter Sanne (12 jaar) heeft vanaf haar tweede levensjaar Coeliakie en wij hebben daardoor al 10 jaar ervaring met het bereiden van een glutenvrij ontbijt, lunch, maaltijden en tussendoortjes. Er is daardoor veel mogelijk bij ons en zullen u natuurlijk ook advies geven waar u dit nodig heeft.

Uiteraard wordt er iedere dag glutenvrij eten bereidt voor onze dochter Sanne, dus zult u nooit voor de verrassing staan dat er geen eten aanwezig is. Ook hebben wij een bakker gevonden die glutenvrij brood voor ons bakt, Dit is wel witbrood, maar Sanne vind het heerlijk! We hebben daarom ook altijd één frituurpan, broodrooster, oventje en een tosti ijzer helemaal schoon en glutenvrij. Hier komen dus ook geen producten met gluten in, om besmetting te voorkomen.

restaurant

Verder kun je op het eiland ook lekker uit eten gaan, bij best wel veel restaurantjes is dit mogelijk, maar ze vragen wel allemaal of je optijd doorgeeft dat het om een glutenvrije maaltijd gaat, zodat ze er rekening mee kunnen houden. Reserveer dus een dag van te voren bij het restaurant, dan weet u zeker dat het goed gaat. Bezoek onze website en voor informatie kunt u ons mailen, wij reageren altijd binnen 24 uur