Mocht u één van de appartementen van Bubi Blou bij ons huren en u komt samen met uw kind of kinderen. Dan is het misschien ook wel eens even lekker om er samen even op uit te gaan en de kinderen in vertrouwde handen te geven aan Linda.

Linda heeft jaren lange ervaring met oppassen op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Ze is gastouder geweest en heeft veel op de basisschool gewerkt als TSO juf. Linda is vaak op het appartementen complex te vinden en in goed overleg en een vergoeding is het altijd mogelijk om even van uw vrijheid te genieten.

Kinderen zonder zwemdiploma

Wanneer uw kind een gevaar vormt in combinatie met het zwembad, dan kan het kind bij ons in de woning verblijven. Deze woning is gebouwd boven de appartementen. Mocht hij of zij het juist leuk vinden om te zwemmen en wel een diploma heeft! Dan kunnen ze natuurlijk gebruik maken van het zwembad. Verder beschikken we over een camping bedje en een kinderstoel. Die we op één van onze eigen slaapkamers neer kunnen zetten. Of wanneer u dat zelf wilt in uw eigen appartement.

Ook Sanne ( onze dochter ) vindt het prachtig om de kinderen te vermaken. Wanneer ze niet op school zit  zal ze Linda hier ook zeker mee helpen, iedere middag zal Sanne al om 13:30 uur al terug zijn van school. De scholen beginnen hier namelijk al om 07:15 uur. Maar ze krijgt natuurlijk niet de verantwoordelijkheid om dit in haar ééntje te doen! Dus mocht u hier belangstelling voor hebben, aarzel dan niet en vraag ernaar.